​Aromatherapie massage

Aromatherapie massage zorgt voor totale ontspanning en draagt bij aan de balans van
lichaam en geest.

Etherische oliën hebben een eigen specifieke werking en kunnen zo bijdragen aan een completere massage. Ook kunnen ze de werking van de massage verlengen of weer oproepen als de cliënten thuis of waar dan ook de gebruikte geur opnieuw ruiken. Bij de aromatherapie massage gebruik ik aromatische plantaardige oliën, waaronder essentiële oliën, om iemands stemming of lichamelijk welzijn te verbeteren. Je kiest een geur van etherische olie die op dat moment bij je past.

Aromatherapie massage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage waarmee elk gevoel van spanning verdwijnt. De oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest.

Ik meng plantaardige olie met een vleugje etherische oliën. Er zijn diversen etherische oliën waarvan iedere olie een specifieke invloed op lichaam en geest heeft. Samen kiezen we de juiste olie die op dat moment het meest bij jou past.

Duur 60 minuten
Prijs € 75,00

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!