​Massage met Gembercompressen

Een heerlijk ontspannende massage om het lichaam gezond en warm te houden. De gebruikte gember dringt diep door in het lichaam en heeft een ontgiftende werking.

Een heerlijk ontspannende massage om het lichaam gezond en warm te houden. De gebruikte gember dringt diep door in het lichaam en heeft een ontgiftende werking. Ik begin met een ontspannende massage gericht op het laten doorstromen van de energie in het lichaam. Met dit heerlijke ontspannen gevoel en diepe rust staat het lichaam ‘open’ voor de weldaad van de gemberkompressen. De warme doeken, die bevochtigd worden in heet gemberwater, worden op de rug aangebracht. De ontgiftende werking van gember en de intense warmte van de doeken, ontspant de organen en voert de afvalstoffen af. Deze totale behandeling duurt in totaal ongeveer een uur.

​Duur behandeling: 60 minuten

Ervaar de weldaad van deze behandeling en kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer, bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908 of mail naar info@francisvanwouw.nl

Deze afspraak moet minimaal 1 dag van te voren gemaakt worden ivm de voorbereiding met verse Gember

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!