Review schrijven
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Laat een review achter

Praktijk voor Chinese Geneeskunde Francis van Wauw
Gemiddelde score:  
 112 reviews
 by Suzanne
Voetmassage

Onlangs een heerlijk voetmassage gekregen van Francis! Enerzijds was het heerlijk ontspannen (ik viel soms bijna in slaap!) anderzijds had ik naderhand echt het gevoel dat mijn benen en voeten meer energie hadden. Dit voelde erg prettig! Het is altijd een feestje om bij Francis een behandeling te krijgen. Ze neemt de tijd voor je, is betrokken en gezellig en zorgt voor een heerlijke massage beleving. Echt een aanrader!

 by Shanice
Ik voelde me na deze behandelingen weer helemaal opgeladen!

Een heerlijke massage en reiki behandeling gehad van Francis. Ze voelt gelijk aan je lichaam waar de knelpunten liggen en geeft je hierbij ook advies hoe je dit zelf kunt verbeteren. Ik voelde me na deze behandelingen weer helemaal opgeladen en ik kom zeker terug!

 by Anonymous

Francis luistert, stelt je op je gemak. Haar aanpak is professioneel. Je kunt jezelf zijn en daar begint alles mee.

 by Anoniem

Ontspanningsmassage was zeer aangenaam.

 by Cora

Ik vind het goed en heerlijk. Leuke gastvrouw. De masage is goed

 by Silvia

Een prima massage

 by Anoniem

Heerlijk ontspannende gezichtsmassage.

 by Yolande

 by Chitra

 by Danny

 by Mirjam

 by Dia

Een heerlijke rustgevende massage, super fijn

 by Mirjam

Na jaren van de ene naar de andere fysiotherapeut ben ik nu bij Francis. Ik heb een beter resultaat bij haar en voel me er goed bij.

 by Mirjam

 by Karen

 by Dia

In goed overleg komt altijd tot de juiste behandeling. Heel fijn

 by Mirjam

 by Silvia

Fijne ambiance wordt goed geluisterd naar evt. klanten en je merkt dat de behandeling darop wordt aangepast. Helemaal super! Is niet goedkoop maar wel heel effectief!

 by Ira

Francis is een prettige persoonlijkheid, die snel ziet en aanvoelt hoe je je voelt. Zij doet daarop suggesties voor de behandeling, maar de beslissing ligt uiteindelijk bij jezelf. Haar massage was weer heel fijn! Ik ging weer geheel ontspannen naar huis. Qua prijs zijn haar massages denk ik wel duurder dan gemiddeld, maar doordat ik extra verzekerd ben, vallen haar behandelingen voor een deel binnen mijn ziektekostendekking. Daar ben ik heel blij om! Ik weet niet of ik het anders had kunnen betalen.

 by Sabine

Geweldig! Francis doet dit werk met hart en ziel en dat voel je!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»