​Massage met Cups

Mijn Cups massage is gespecialiseerd in het verhelpen van nek en schouderklachten, stress, spanning, migraine en rugklachten.

Mijn Cups massage is gespecialiseerd in het verhelpen van nek en schouderklachten, stress, spanning, migraine en rugklachten. De Cuppingmassage heeft een zeer diepe werking die de klachten bij de kern aanpakken.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Ik begin met een voorbereidende ontspannende massage om uw lichaam op te warmen voor de Cuppingmassage. De huid word ingesmeerd met een zachte olie waarna de cups op de huid worden geplaatst. Om de plaatselijke bloedsomloop te stimuleren worden de bokaaltjes vacuüm gezogen. Doormiddel van diverse technieken beweeg ik de cups voort over de huid, uiteraard is dit afhankelijk van de klacht. De voortbeweging van de cups creëert een diepe doorbloeding over het volledig behandelde gebied. Na de massage is resultaat vrijwel direct voelbaar. Uiteraard bespreken we samen uw klachten om optimaal effect te creëren.

Duur behandeling : 45 minuten

Wilt u graag af van vervelende ongemakken zoals rug, nek en schouder klachten? Kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer, bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908 of mail naar info@francisvanwouw.nl

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!