​Massage behandeling van de elleboog zoals de bekende tennisarm

Een specialistische massage kan het genezingsproces stimuleren en versnellen.

Helaas is tennisarm een veelvoorkomende aandoening waarbij pijn aan de buitenkant van de elleboog optreedt. Een tennisarm ontstaat vaak door herhalende bewegingen zoals computerwerk, schilderen, poetsen etc. Om te genezen van een tennisarm, heeft de elleboog vooral rust nodig.

Een specialistische massage kan het genezingsproces stimuleren en versnellen. De massage bestaat grotendeels uit het masseren van de pijnpunten en stimulering van acupunctuurpunten. De massage vermindert de ernst van de klachten vaak direct wat als zeer prettig wordt ervaren. Het aantal behandelingen is persoonsgebonden en afhankelijk van de ernst van de tennisarm. Samen bespreken we hoe ernstig uw tennisarm is en hoeveel behandelingen u nodig zult hebben.

Vaak zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief. Als de klachten ernstiger zijn, kan het nodig zijn om langer door te gaan.

Duur behandeling : 30 minuten

Wilt u graag sneller af van uw tennisarm? Kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer, bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908 of mail naar info@francisvanwouw.nl

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!