​Massage behandeling bij hoge bloeddruk

Een hoge bloedruk komt steeds vaker voor maar is zeer goed behandelbaar.

Een hoge bloeddruk komt steeds vaker voor maar is zeer goed behandelbaar. Een hoge bloeddruk kan veel verschillende oorzaken hebben zoals stress of ouderdom, echter is vaak de precieze oorzaak niet bekend. Mijn behandeling is goed geschikt om de bloedruk te verlagen. Natuurlijk gaat dit goed in combinatie met goede voeding en genoeg lichamelijke beweging. Afhankelijk van de oorzaak bestaat deze behandeling uit een massage van het hoofd, buik, armen, benen en kan eventueel Cupping en Chinese kruiden ingezet worden. Dit gaat erg goed samen met de behandeling. Ook raad ik aan altijd uw arts te raadplegen bij een hoge bloeddruk.

Vaak zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief. Als de klachten ernstiger zijn, kan het nodig zijn om langer door te gaan.

Duur behandeling : 45 minuten
Prijs € 52,50

Heeft een hogebloeddruk en wilt u deze graag verlagen? ? Kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer, bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908 of mail naar info@francisvanwouw.nl

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!